Formulari de pressupost

  Nom de l'empresa o particular

  Persona de contacte*

  CIF / NIF

  Domicili

  Localitat

  Activitat de l'empresa

  Nombre de treballadors

  Telèfon*

  E-mail

  Àrea de serveis

  Observacions

  Còdicaptcha

  Indica el còdi*

  Els camps marcats amb un asterisc "*" són obligatoris.

  De conformitat amb l'establert amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa a les persones que emplenin aquest formulari que les dades introduïdes seran incorporades en un fitxer informàtic prèviament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari el remitent dóna el seu consentiment exprés al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per atendre la seva petició. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'adreça de correu electrònic indicada.

  SOL·LICITI PRESSUPOST

  Si desitja obtenir un pressupost per a algun dels nostres serveis, empleni el següent qüestionari i contactarem amb vostè com més aviat millor.

  Segons com sigui l’assumpte sobre el qual ens sol·liciti pressupost, podria ser necessari aportar alguna informació complementària que, si escau, li demanaríem.

  Si té qualsevol dubte, truqui’ns. Estarem encantats d’atendre’l.

  Les nostres oficines

  C/ Anselm Clavé, 22
  17300 Blanes – GIRONA
  Tel: +34 972 33 24 08
  Fax: +34 972 33 85 82

  C/ Anselm Clavé, 19
  17300 Blanes – GIRONA
  Tel.: +34 972 35 33 67
  Fax: +34 972 33 85 82